fijn gesneden ossenhaas met parmezaan en kruidenolie
Carpaccio schotse zalm en zijn garnituur
gebakken Sint Jacobsvruchten, espuma parisien, bospaddestoelen, tartufata
huisgemaakte kaaskroket op een bedje van gemengd slaatje con olio e aceto balsamico
black tiger scampi’s geroosterd in de oven, lookboter en garnituur
grietfilet, mosselen uit schelp, chardonnay saus, dillenolie
reuze gamba’s gegrild, mini lattuga, vinaigrette, limoen
verse pasta met geroosterde paprika ontpit en ontveld met scampi’s licht pikant
verse pasta, pancetta alla parmigiana, salsa pomodoro e basilicum, crumble foccacia
open ravioli gevuld met vleesragout, espuma parmigiano
gegrilde gesneden cote à l’os gereduceerde rode wijn saus van gorgonzola dolce latte en garnituur
gegrilde gesneden cote à l’os saus van truffelschijfjes en garnituur
kalfsschenkel op onze wijze
hertekalffilet, saus op basis van rode wijn en vijgen, eringe paddestoel, butternut, truffelkroket en garnituur