fijn gesneden ossenhaas met parmezaan en kruidenolie
carpaccio van rode gamba’s Mazara uit Sicilië mango, met bijpassende garnituur
tartaar van tonijn, avocado, krokantje, anjokaviaar, sojabalsamico, en garnituur
huisgemaakte kaaskroket op een bedje van gemengd slaatje con olio e aceto balsamico
gegrilde lauwe rundercarpaccio met kruiden vinaigrette en zijn garnituur
black tiger scampi’s geroosterd in de oven, lookboter en garnituur
pinsa (ovale pizza) asperges, eicrumble, pesto van groene asperges, peterselieboter pecorinorasp
grietfilet, groene asperges à la flamande kriel, goede boter
reuze gamba’s gegrild, mini lattuga, vinaigrette, limoen, spaghetti aglio e olio
black tiger scampi’s in een lichte pikante curryroomsaus
gegrilde gesneden cote à l’os gereduceerde rode wijn saus van gorgonzola dolce latte en garnituur
gepaneerd kalfs gevuld met kaas en hesp in een lichte pikante curryroomsaus
gegrilde gesneden cote à l’os saus van truffeltapenade en garnituur
kalfsschenkel op onze wijze
verse pasta met geroosterde paprika ontpit en ontveld met scampi’s licht pikant
verse pasta met lang gegaarde ragout van kalf
Verse gemaakte reuze open raviolo gevuld met Sint jacobsvrucht in een espuma van franciacorta en anjokaviaar
verse oortjes pasta met huisgemaakte aspergepesto, aspergepunten crème van parmigianokaas, eiercrumbel